|
| Преди два месеца | |
| | Author | Message |
---|
Касиди Андрюс Daughter of the Arachy.
| Subject: Преди два месеца Wed Dec 28, 2011 2:50 pm | |
| Разхождах се по центарът на градът,както винаги след работа.Това да се оправяш с разстроени жени,които си мислят,че им изневеряват мъжете им си е чисто мъчение.Бях изморена,а жената,която издирваше майка си за й каже къде е завещанието на дядо й не спря да говори за Червения Джони,сигурна съм,че ако бях останала още малко при нея щеше да ми се пръсне главата. Вървях по улицата към едно кафе,имам нужда от кофейн и нещо за хапване преди следващата ми среща с мъртвите.Пред кафенето видях да стои Тайлър,бяхме се запознали на едно събиране на анархисти преди две години,но от тогава не сме се засичали.Даже ми е странно,че го помня.Приближих се и се усмихнах чаровна. -Здравей,страннико.
Last edited by Касиди Андрюс on Fri Dec 30, 2011 2:02 pm; edited 1 time in total | |
| | | Undisclosed Desires. Well, yes. Screwing you would delight me.
| Subject: Re: Преди два месеца Thu Dec 29, 2011 9:04 pm | |
| Касиди. Когато любопитството ми, което ме подтикваше да опитам от всичко и неспокойният ми дух работеха ръка за ръка, обикновено резултатите бяха едно такова запознанство. И то не къде да е другаде, а на един събор на анархистите. Обикновено не се влачех по такива събирания и мразех да се движа със „себеподобни”, тъй като дори в обществото на анархистите аз бях нещо като черна овца. Бунтар без мотор. Затова и единственият и последен път, когато реших да посетя такова мероприятие, последиците не бяха много приятни.
Понеже всички там бяха много отворени, пък и аз си падах провокатор, се сбих. Да, беше толкова просто, колкото звучи. Разменяне на крошета и ритници, строшени ребра и насинени очи. Отначало бях влязъл в схватка с един едър и татуиран братовчед на Рамбо заради някаква глупост, и държах фронта със завидните си умения в областта на бойните изкуства (резултат от дълго странстване в Китай), но когато цялата банда се обърна срещу мен... Ами, нещата не стават като по филмите с Джеки Чан и Брус Лий. Едва се измъкнах.
Вдигнах глава и фиксирах с очи Касиди, забравяйки за миг за... шестото си кафе.
- Здравей, бунтарке – усмихнах се на свой ред, примигвайки уморено с очи. От два дни не бях спал и всичко започваше да се превръща в мъчение, което геройски понасях. Ако заспях, можех да умра, а все още не мислех, че ми е дошло времето. – Къде се губиш? Не съм те виждал от... две години – потупах съседния празен стол като покана да седне.
| |
| | | Касиди Андрюс Daughter of the Arachy.
| Subject: Re: Преди два месеца Fri Dec 30, 2011 2:15 pm | |
| Усмихнах се спокойно и седнах на стола до него.Момичето което сервираше и отсервираше по масите ме погледна и й отне само едно мое кимване за да разбере,че искам обичайното. -Аз ли? Насам натам.На последък не ходя на сбирки..всъщност изобщо не ходя откакто видях как ти ...- думите"сритаха задника" отекнаха в главата ми и реших,че няма да е добре да се изразявам така.- ...Откакто те прецакаха един срещу двайсетина. Усмихнах се и благодарих на момичето щом ми донесе кафето.Обичах го черно,нямах време за "захар" или "сметана". -Помниш ли Алекс?- Алекс беше едно момче с което се срещах две години и няколко месеца.- Преди два месеца изчезна...нито дума,нито писмо или съобщение къде отива.Мисля,че нещо му се е случило.... Потърках с пръсти челото си и притворих очи раздразнено.Главата ме чепише,не мога да повярвам колко много хора изчезват,дали не бягат от градът...от този Джони.Въздъхнах замислено и вместо да прецеждам през зъби някоя глупост отпих от кафето си. -Мои те проблеми са безброй.Кажи какво става с теб? Докато изричах тези думи разбрах,че съм се променила.Преди две години бях точно такава каквато той ме нарече...бунтарка.Сега съм по-улегнала,спокойна и с много повече главоболия.
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Преди два месеца | |
| |
| | | | Преди два месеца | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| The Red Johnny Zone |
Скъпи мои отнесени от вихъра на ежедневието съграждани (или не?),
Представлението започва. Кулисите се вдигат... Ако искате да излезете живи (или поне без никакви щети) от залата, трябва да имате очи и на тила. Внимавайте! - никой не е застрахован срещу мен.
Целувки,
- T.R.J. |